Accueil / Knife Skills
Numéro de catalogue: 430195
Producteur: Learning ZoneXpress
Agences de production: Learning ZoneXpress
Sujet: Études familiales / Économie domestique
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire
Pays d'origine: United States
Année du droit d’auteur: 2014
Durée: 28:00
Sous-titrage: Oui
Knife Skills
Cet article est seulement disponible pour les commandes canadiennes.
Numéro de catalogue: 430195
Producteur: Learning ZoneXpress
Agences de production: Learning ZoneXpress
Sujet: Études familiales / Économie domestique
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire
Pays d'origine: United States
Année du droit d’auteur: 2014
Durée: 28:00
Sous-titrage: Oui
Join Chef Marshall O'Brien to learn basic knife cuts and essential knife skills to gain confidence in the kitchen. Chef Marshall explains how to stay safe, identifies common types of knives, and demonstrates basic cutting techniques. Short video segments include:
• Knife safety
• Types of knives
• Using a food processor and blender
• Cutting produce: slice, dice, chop
• Cutting techniques for meat
Titres similaires
Knife Skills for Foodservice and Culinary
Learning ZoneXpress 430194Join Chef Marshall O'Brien to learn basic knife skills essentials for foodservice operations in...
Knife Knowledge 101 - Making The Cut: In the Kitchen Series
Learning Seed 200240Spend a school day with professional chef Christopher Koetke as he describes the parts of a knife...