Accueil / Knife Skills for Foodservice and Culinary
Numéro de catalogue: 430194
Producteur: Learning ZoneXpress
Agences de production: Learning ZoneXpress
Sujet: , Études familiales / Économie domestique
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire
Pays d'origine: United States
Année du droit d’auteur: 2014
Durée: 20:00
Sous-titrage: Oui
Knife Skills for Foodservice and Culinary
Cet article est seulement disponible pour les commandes canadiennes.
Numéro de catalogue: 430194
Producteur: Learning ZoneXpress
Agences de production: Learning ZoneXpress
Sujet: , Études familiales / Économie domestique
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire
Pays d'origine: United States
Année du droit d’auteur: 2014
Durée: 20:00
Sous-titrage: Oui
Join Chef Marshall O'Brien to learn basic knife skills essentials for foodservice operations in Knife Skills for Foodservice and Culinary DVD. Chef Marshall offers insight and practical advice to train foodservice works to safely and efficiently cut fresh fruits and vegetables with a knife and an industrial food processor. Short video segments include:
• Knife safety
• Types of knives
• Using an industrial food processor
• Cutting fruits and vegetables with a knife: slice, dice, chop
Titres similaires
Knife Knowledge 101 - Making The Cut: In the Kitchen Series
Learning Seed 200240Spend a school day with professional chef Christopher Koetke as he describes the parts of a knife...
Knife Skills
Learning ZoneXpress 430195Join Chef Marshall O'Brien to learn basic knife cuts and essential knife skills to gain confidence...