Accueil / Herbs & Spices
Numéro de catalogue: 430118
No. ISBN: 1-57175-836-4
Producteur: Learning ZoneXpress
Sujet: Études familiales / Économie domestique
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire
Pays d'origine: United States
Année du droit d’auteur: 2009
Durée: 18
Sous-titrage: Oui
Herbs & Spices
Cet article est seulement disponible pour les commandes canadiennes.
Numéro de catalogue: 430118
No. ISBN: 1-57175-836-4
Producteur: Learning ZoneXpress
Sujet: Études familiales / Économie domestique
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire
Pays d'origine: United States
Année du droit d’auteur: 2009
Durée: 18
Sous-titrage: Oui
The essence of the world's cuisines is based on indigenous ingredients and flavorings. Most important are the herbs and spices, which give the cuisines their personalities. Cookbook author Paulette Mitchell explains how to cook with herbs and spices as she shows you how to make Herb-Roasted Vegetables, Caprese Salad, Basil Pesto and Pesto Butter ; delicious, flavorful, easy-to-prepare recipes.