Accueil / World Foods: French Cooking
Numéro de catalogue: 430116
Producteur: Learning ZoneXpress
Sujet: Études familiales / Économie domestique
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire
Pays d'origine: United States
Année du droit d’auteur: 2010
Durée: 21
Sous-titrage: Oui
World Foods: French Cooking
Cet article est seulement disponible pour les commandes canadiennes.
Numéro de catalogue: 430116
Producteur: Learning ZoneXpress
Sujet: Études familiales / Économie domestique
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire
Pays d'origine: United States
Année du droit d’auteur: 2010
Durée: 21
Sous-titrage: Oui
The French are serious about food. In fact, the word "cuisine" comes from the French language. Their traditional dishes are rich and elegant, but French home cooking is thrifty and seasonal, combining an abundance of healthful ingredients with delicious flavorings. Cookbook author and world traveler Paulette Mitchell explains typical French ingredients and prepares Croque Monsieur, Rustic Chicken and Potatoes, and Tuna Salade Nicoise and Vinaigrette.