Accueil / World Foods: Chinese Cooking
Numéro de catalogue: 430115
Producteur: Learning ZoneXpress
Sujet: Études familiales / Économie domestique
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire
Pays d'origine: United States
Année du droit d’auteur: 2009
Durée: 20
World Foods: Chinese Cooking
Cet article est seulement disponible pour les commandes canadiennes.
Numéro de catalogue: 430115
Producteur: Learning ZoneXpress
Sujet: Études familiales / Économie domestique
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire
Pays d'origine: United States
Année du droit d’auteur: 2009
Durée: 20
Whether you're a newcomer to Chinese cooking or want to finetune your skills, this video makes it easy to prepare healthful, classic Chinese dishes at home. Paulette Mitchell, cookbook author and world traveler, explains typical Asian ingredients, equipment, and techniques to guarantee success. She demonstrates Beef and Broccoli Stir-Fry, Mapo Tofu with Wheat-Flour Noodles, and Egg Drop Soup.
Titres similaires
Confucius Was a Foodie! A New World Adventure in an Ancient...
Lofty Sky Distribution LSD000Culture, food and a tiny bit of science… Chinese cuisine is perhaps the oldest and most...
World Food Markets; China
Learning ZoneXpress 430113In densely populated Chinese cities, modern life contrasts with timeless traditions. A high value...