Accueil / World Foods: Mexican Cooking
Numéro de catalogue: 430114
No. ISBN: 1-57175-837-2
Producteur: Learning ZoneXpress
Sujet: Études familiales / Économie domestique
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire
Pays d'origine: United States
Année du droit d’auteur: 2009
Durée: 20
Sous-titrage: Oui
World Foods: Mexican Cooking
Cet article est seulement disponible pour les commandes canadiennes.
Numéro de catalogue: 430114
No. ISBN: 1-57175-837-2
Producteur: Learning ZoneXpress
Sujet: Études familiales / Économie domestique
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire
Pays d'origine: United States
Année du droit d’auteur: 2009
Durée: 20
Sous-titrage: Oui
The cuisine of Mexico is a fiesta ; a celebration of the senses. Cookbook author and world traveler Paulette Mitchell explains traditional Mexican ingredients, such as fresh and dried chilies, tortillas, cheeses, vegetables, beans, and beverages. She demonstrates the preparation of tasty recipes including guacamole, two salsas, quesadillas, tortilla soup, and chilies rellenos, and she explains how to combine them into a festive meal that will delight family and friends.