Accueil / Food Safety: Just the Facts Series
Numéro de catalogue: 430055
Producteur: Learning ZoneXpress
Agences de production: Learning ZoneXpress
Sujet: Études de la consommation, Études familiales / Économie domestique, Santé, Sciences sociales
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire, Adulte
Pays d'origine: United States
Année du droit d’auteur: 2007
Durée: 15:16
Sous-titrage: Oui
Food Safety: Just the Facts Series
Cet article est seulement disponible pour les commandes canadiennes.
This title is a part of the series Just the Facts SeriesNuméro de catalogue: 430055
Producteur: Learning ZoneXpress
Agences de production: Learning ZoneXpress
Sujet: Études de la consommation, Études familiales / Économie domestique, Santé, Sciences sociales
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire, Adulte
Pays d'origine: United States
Année du droit d’auteur: 2007
Durée: 15:16
Sous-titrage: Oui
Clean, separate, cook, chill - the key processes to keep food safe! With more than 20 years of kitchen experience, Chef Jon shares his extensive knowledge of safe food preparation, food-borne illness, clean-up and storage.
This comprehensive video is an essential component of any food-teaching program.
"This film will be useful in collections supporting consumer science and health safety classes." - School Library Journal
Titres similaires
Food Safety: It's in Your Hands
Learning ZoneXpress 430197Ever get sick from something you ate? An estimated 1 in 6 people contract a foodborne illness each...