Contactez-nous FAQ English
Accueil / Food Safety: Just the Facts Series

Food Safety: Just the Facts Series

Maple Leaf Cet article est seulement disponible pour les commandes canadiennes.
This title is a part of the series Just the Facts Series


Numéro de catalogue:  430055
Producteur:  Learning ZoneXpress
Agences de production:  Learning ZoneXpress
Sujet:  Études de la consommation, Études familiales / Économie domestique, Santé, Sciences sociales
Langue:  Anglais
Niveau scolaire:  9 - 12, Post-secondaire, Adulte
Pays d'origine:  United States
Année du droit d’auteur:  2007
Durée:  15:16
Sous-titrage:  Oui


Demande de pré-visionnement

Clean, separate, cook, chill - the key processes to keep food safe! With more than 20 years of kitchen experience, Chef Jon shares his extensive knowledge of safe food preparation, food-borne illness, clean-up and storage.

This comprehensive video is an essential component of any food-teaching program.

RESSOURCES ADDITIONNELLES


"This film will be useful in collections supporting consumer science and health safety classes." - School Library Journal 


Titres similaires

Food Safety: It's in Your Hands

Learning ZoneXpress 430197

Ever get sick from something you ate? An estimated 1 in 6 people contract a foodborne illness each...


Explorer notre collection par sujet

Voir tous les sujets