Accueil / Yeast Breads: Just the Facts Series
Numéro de catalogue: 430053
Producteur: Learning ZoneXpress
Agences de production: Learning ZoneXpress
Sujet: , Études de la consommation, Études familiales / Économie domestique, Sciences sociales
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire, Adulte
Pays d'origine: United States
Année du droit d’auteur: 2007
Durée: 21:25
Sous-titrage: Oui
Yeast Breads: Just the Facts Series
Cet article est seulement disponible pour les commandes canadiennes.
This title is a part of the series Just the Facts SeriesNuméro de catalogue: 430053
Producteur: Learning ZoneXpress
Agences de production: Learning ZoneXpress
Sujet: , Études de la consommation, Études familiales / Économie domestique, Sciences sociales
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire, Adulte
Pays d'origine: United States
Année du droit d’auteur: 2007
Durée: 21:25
Sous-titrage: Oui
"Knead" or want to learn the know-how of bread making? Discover the skills and taste the rewards of making yeast breads in this film!
Chef Jonathan Locke demonstrates the fundamental basics of the art and food science of yeast breads. Viewers will learn measuring and mixing techniques as well as what it takes to transform ingredients into a finished loaf of bread.
Chef Jonathan Locke demonstrates the fundamental basics of the art and food science of yeast breads. Viewers will learn measuring and mixing techniques as well as what it takes to transform ingredients into a finished loaf of bread.