Accueil / The Standard of Perfection: Cattle
Numéro de catalogue: 040756
No. ISBN: 0793649854
Producteur: PBS Video
Sujet: Tech/Voc
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire
Pays d'origine: United States
Année du droit d’auteur: 2006
Durée: 60
Sous-titrage: Oui
The Standard of Perfection: Cattle
Cet article est seulement disponible pour les commandes canadiennes.
Numéro de catalogue: 040756
No. ISBN: 0793649854
Producteur: PBS Video
Sujet: Tech/Voc
Langue: Anglais
Niveau scolaire: 9 - 12, Post-secondaire
Pays d'origine: United States
Année du droit d’auteur: 2006
Durée: 60
Sous-titrage: Oui
The "Standard of Perfection" has become the guideline by which animal show judges award points and prizes to worthy animals. With wit and respect, director Mark Lewis (The Natural History of the Chicken) takes viewers behind the scenes at the Fryeburg Cattle Show in Maine to expose the intense preparation to prime an animal for the biggest show of the year. Viewers meet the winners and proud owners as they achieve the highest honors.